Blaturi baie Quartz compozit Nu este niciun produs disponibil.

Va oferim cea mai bogata gama de blaturi de baie executate din quartz compozit, material ideal pentru utilizarea in baie, datorita proprietatilor igienice, de rezistenta in timp, atat ca stralucire cat si ca suprafata nealterata de substante cum ar fi: oja, diferiti detergenti si produse chimice folosite pentru curatarea baii etc. Nu in ultimul rand, design-ul deosebit obtinut prin combinarea quartului, roca cu duritate apropiata de cea a diamantului, si: rasini, lianti, coloranti si diverse alte tipuri de materiale care dau efectele speciale, face ca aceste blaturi sa poata fi folosite intr-o gama variata de ambiente, de la clasic si elegant, la modern si extravagant.

Blaturile de baie produse de catre compania noastra din lastre de quartz compozit se prezinta intr-o gama de peste 8 tipuri, functie de modul de executie si de montare a lavoarului corespondent, grupate pe 5 dimensiuni (latime blat): 60, 80, 100, 120 si 140 cm, fiecare dintre ele putand fi executate intr-o gama de cel putin 24 de nuante, aflate permanent pe stoc. Ca atare, se obtin aproape o mie de variante de blaturi de baie, ceea ce face ca oferta noastra sa fie de departe cea mai bogata de pe piata.
Fiind produse pe comanda, din materiale existente pe stoc, avem posibilitatea livrarii rapide, un alt mare avantaj oferit de compania noastra. De asemenea, dimensiunile date pot fi modificate la cerere, functie de spatiul disponibil in baia d-voastra si se pot executa diferite alte parti accesoriale cum ar fi etajere, suporti, glafuri etc din acelasi sau alt material, compatibil ca nuanta cu design-ul dorit. Nu in ultimul rand, mentionam ca din acelasi tip de material se pot executa diferite placari in baie, cadite de dus si masti de cada, obtinandu-se astfel o uniformitate studiata sau contraste de efect.
Branduri


PayPal