Baterii baie decorate Nu este niciun produs disponibil.

Compania noastra va ofera o gama de baterii unice, de exceptie, personalizate cu finisaje si decoratiuni speciale, de la producatorul italian consacrat Daniel Rubinetterie.
Produsele sunt galvanizate, antichizate, vopsite în plus față de cele clasice si cu o multitudine de decoratiuni pentru a face produsul finit absolut unic. Desenele decorurilor sunt delicate, in diverse stiluri, de la pop-art, prin forme capricioase, rotunjite și armonioase, până la decorul cel mai clasic potrivit pentru spatii generoase si de prestigiu. Aceste serii de baterii cu decoratiuni elegante și inovatoare sunt rezultatul unui avansat studiu de design, de forme, modele și tendințe.

Daniel Rubinetterie este singura companie italiana care a brevetat decorarea bateriilor, produsele obtinute prin combinatia diverselor tipuri de finisaje cu liniile geometrice sau florale trasate cu maiestrie, fiind unice, elegante si exclusiviste.
Bateriile decorate ale companiei se obtin prin decorarea artistica cu desene florale sau geometrice a suprafetei bateriei, ce poate avea finisajul de baza in una din urmatoarele variante: crom, bronz, cupru, auriu, nichel satinat, crom satinat etc. Decorurile florale sau geometrice trasate cu mare maiestrie sunt ele insele concepute in mai multe variante de finisaje: crom, bronz, auriu, crom satinat etc. si rezista foarte bine in timp, pastrandu-si forma si stralucirea la fel ca in prima zi.

Branduri


PayPal