Mobilier baie Sunt 25 produse.

Compania noastra va pune la dispozitie o oferta extrem de variata de mobiliere de baie, clasice sau moderne, suspendate sau normale, cu lavoare din portelan, compozit sau blaturi din quartz compozit. Produsele sunt executate din MDF in combinatie cu pal melaminat, special tratate pentru mediul umede din baie si sunt accesorizate cu feronerie de calitate, inoxidabila.
Gama de dimensiuni porneste de la 40 pana la 140 cm si chiar dimensiuni mai mari, obtinute din combinarea diferitelor piese de mobilier in special la mobilierele componibile.
Liniile de mobilier pot fi cu forme drepte, rectangulare sau curbe, lavoarele folosite urmand sau conferind design-ul mastii pe care este asezat.

Cu sau fara oglinzi de baie, normale sau suspendate, va garantam ca gasiti in oferta noastra orice tip de mobilier dorit, clasic sau modern, in culori si nuante calde sau intense, cu echipari si accesorizari practice si fiabile, mobilier de baie care cu siguranta va constitui alegerea perfecta pentru o integrare armonioasa in ambientele si design-ul dorit.

Branduri


PayPal