Obiecte sanitare Nu este niciun produs disponibil.

Obiectele sanitare oferite de compania noastra intregesc gama de produse pentru echiparea baii, fiind piese importante care dau sau se inscriu cu succes in nota de amenajare dorita.
Cu montare pe pardoseala sau suspendate, cu forme rectangulare, rotunde sau combinatii intre cele doua, cu capace normale sau soft close, cu rezervor ceramic sau in combinatie cu rezervor ingropat, va punem la dispozitie vase de WC din portelan de calitate, de la producatori renumiti din domeniu: Hatria, Ideal Standard, Sanindusa, Duravit, Disegno ceramica, Cersanit etc.

Vasele de WC se pot combina cu lavoarele corespondente liniei respective, lavoare care se pot monta pe coloane cu fixare pe pardoseala sau suspendate, sau, pot fi alaturate unor mobiliere sau blaturi de baie, care se aliniaza design-ului dorit.

Calitatea materialelor si a finisajului suprafetelor, formele creionate care dau nota produselor, de la clasic si elegant pana la modern, extravagant si futurist, recomanda cu brio aceste produse pentru obtinerea ambientului visat.

PayPal