Baterii bucatarie Sunt 11 produse.

Bateriile de bucatarie oferite de compania noastra completeaza cu succes gama de produse pentru utilarea locuintei d-voastra,fiind piese importante care dau sau se inscriu in nota de amenajare dorita.

Importam baterii de bucatarie de la producatori renumiti din domeniu: Kludi - Germania, Daniel Rubineterrie - Italia, Bugnatese - Italia, Tremme - Italia, Sanindusa - Portugalia etc, companii cu traditie indelungata in fabricarea unor robineti care adesea, printr-o continua cercetare si creatie inovativa, au revolutionat domeniul armaturilor sanitare.

Gama de baterii de bucatarie propusa de catre noi este diversa, atat ca tipuri de produse cat si ca forme si finisaje si anume: baterii monocomanda de bucatarie cu teava culisanta sau rabatabila, baterii cu furtun extensibil, baterii de bucatarie clasice cu rozete de actionare, cu finisaj crom, cupru, aur, bronz etc.
Design-ul italian, recunoscut in domeniu si calitatea, atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si al finisajelor impecabile, sunt cele doua caracteristici principale ale bateriilor de bucatarie oferite de compania noastra.
Branduri

PayPal